MANİSA / KIRKAĞAÇ - Kırkağaç Anadolu Lisesi

Kırkağaç Anadolu Lisesi

Tevfikiye Mahallesi 35. Yeni Sokak No 73 Kırkağaç/Manisa
Vizyon
Kendi kültür değerlerine saygılı ve onlara sahip çıkan,okulunu ve ülkesini en üst seviyeye çıkarmak için birlik ve beraberlik içinde aydınlık yarınlara ulaşmaktır.
Misyon
Çağın gereklerini yakalamış, üniversite veya gerçek hayatta zorluk çekmeyecek biçimde bilgiyle donatılmış, vatandaşlık bilincinde olan ve bunun gereklerini yarine getiren iyi bir insan, iyi bir vatandaş olan bireyler yatiştirmektir
08.30- 15.50
İngilizce - Almanca
Ulaşım
Servis Bilgisi: Resmî olarak köyler ve kasabalardan Taşımalı Servisleri ile Soma, Akhisar ve Şehir İçi Özel Servislerle okulumuza ulaşım sağlanmaktadır
Yerleşim Yeri
Ulaşım: Haftanın 7 günü Soma, Akhisar ve Manisa’ya; Manisa, Akhisar ve Soma’dan İlçemize 10 dakikalık aralıklarla ulaşım rahatça sağlanabilmektedir.
İl-İlçe Merkezine Uzaklık: 90 km.
Kontenjan Bilgileri
2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 9.sınıflara iki şube açılmıştır. (68 öğrenci) 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında da 9.sınıflara iki şube açılacaktır.